Inhoud
De informatie die door RURO Gereedschappen B.V. wordt verstrekt op deze website is ontleend aan bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht. Voor de juistheid en volledigheid ervan kan echter niet worden ingestaan. De informatie op deze website is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder aankondiging worden gewijzigd. In het bijzonder zijn alle prijzen op www.ruro.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Aansprakelijkheid
Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Ruro Gereedschappen B.V. kan niet garanderen dat de website foutloos en ononderbroken functioneert. Ruro Gereedschappen B.V. en overige leveranciers aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze website en de daarop verstrekte informatie. Ruro Gereedschappen B.V aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door Ruro Gereedschappen B.V zijn ontwikkeld en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de website van Ruro Gereedschappen B.V

Verantwoordelijkheid
Afnemer van de informatie is verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de informatie. De informatie mag uitsluitend door de afnemer zelf worden gebruikt. Afnemer mag de informatie niet overdragen, verveelvoudigen, bewerken of verspreiden. Afnemer is verplicht aanwijzingen van Ruro Gereedschappen B.V omtrent het gebruik van de informatie op te volgen. Ten aanzien van de inhoud van deze website bestaat geen overnemingsvrijheid; alle auteursrechten, ook die bedoeld in art.15 Auteurswet worden voorbehouden. Nederlands recht is van toepassing.


Contact

RURO Gereedschappen B.V.
Vestingdok 4
3433 KR  Nieuwegein

030 - 608 42 42
info@ruro.nl
KvK Utrecht 30075296
BTW Nr. NL 804287193B01
Nieuws

WIJ zitten in een nieuw jasje

Dit is een artikel Lees meer